OM RIIS & HERTZ INDRETNING

Hvem er vi?

Charlotte Riis 

Jeg er indretningskonsulent og designer. Jeg har mere end 20 års erfaring med indretning af smukke og funktionelle rum, og har rådgivet både virksomheder og private. Jeg har stor viden om strømninger og tendenser, og et skarpt blik for detaljer. Jeg er især optaget af de historier, vi fortæller med de ting, vi omgiver os med, og af hvordan vores indretning kan bidrage til at skabe harmoni og balance i hverdagen. Jeg har arbejdet dedikeret med Feng Shui de sidste 10 år. 

Rikke Hertz 

Hele mit professionelle liv har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at opnå udvikling og vækst. De sidste 10 år har jeg arbejdet målrettet med spirituel rådgivning og undervisning, og har bl.a. udgivet bøgerne ”SPIRITUEL - din sjæl kan lede dig til succes” og ”Karma, synkronicitet og mod”.

Jeg underviser i spirituelt lederskab og er spirituel erhvervsrådgiver - jeg bruger både min rationelle hjerne, min intuition og mine clairvoyantiske evner, når jeg arbejder. Kombinationen af disse elementer gør, at jeg har mulighed for at se andres potentialer og muligheder fra en anderledes vinkel, og har mod til at tydeliggøre deres udviklingsområder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke og udvikle energien i dit hjem eller din virksomhed. 

Få et tilbud på Feng Shui

Kontakt