FENG SHUI

Indretning med Feng Shui

Hos Riis & Hertz arbejder vi med spirituel indretning og Feng Shui. 

Feng Shui er en årtusinder gammel kinesisk indretningsfilosofi, der tager udgangspunkt i ideen om, at alt er levende, og at de ting, vi omgiver os med i vores ydre liv spejler og påvirker vores indre. Når vi indretter efter Feng Shui, stræber vi derfor efter at skabe balance og harmoni i dine fysiske omgivelser, så vi frigiver energi til at du kan leve det liv, man drømmer om.  Vi skaber vi med andre ord rum og indretninger, der styrker dine livsomstændigheder. 

Når vi gennemgår dit hjem - eller din virksomhed - peger vi på eventuelle elementer i indretningen, der skaber disharmoni og blokerer for livsenergien. Vi sørger for, at der er balance mellem de 5 elementer - ild, jord, metal, vand og træ - og indretter med kraftfulde spirituelle symboler, som har en klar intention og kan fastholde fokus på det, du ønsker at opnå. 

I vores stræben efter at skabe det optimale flow af livsenergi, går vi dog aldrig på kompromis med vores ambition om at skabe smukke rum. For selv i sin rene form fryder skønhed ikke bare øjet, men nærer også sjælen.  

Ønsker du at løfte energien og skaber større harmoni, balance og skønhed i dit hjem eller din virksomhed? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på Feng Shui

KONTAKT